Maastoratsastus


Hinnasto:

voimassa 12.8. alkaen

  • 25€ minimaasto: n.45min ratsastus + hevosen varustelu yhdessä
  • 35€ maasto n.1,5h
  • 45€ maasto n. 2h
  • 60€ puolipäiväretki; vähintään 2,5h ratsastusta + n.1h kahvi-/evästauko puolessa välissä
  • 65€ puolipäiväretki; vähintään 3h ratsastusta + n.1h kahvi-/evästauko puolessa välissä

Valmiiksi suunniteltuja maastoaikoja löytyy tapahtumakalenterista. Siellä voi myös ilmoittautua niihin. Jos sieltä ei löydy sopivaa, ota yhteyttä niin suunnitellaan milloin ja millainen maasto toteutettaisiin. Maastoja voi tilata myös vain yhdelle, silloin hintoihin tulee +10€. Puolipäiväretkiin tulee olla vähintään kaksi osallistujaa, jotta se järjestetään.

Matkavauhti määräytyy osallistujien mukaan. Voidaan ihan vain mennä kävelyvauhtia ja nauttia maisemista tai sitten osaavampien ratsastajien kanssa voidaan mennä vauhdikkaamminkin. Minimaasto sopii aloitteleville ratsastajille ja lapsille. Tapahtumakalenterissa olevissa maastoissa on ilmoitettu millaisille ratsastajille sopii.

Meillä ratsastajat varustavat hevosensa ja siihen saa kyllä apua. Näin on kiva puolin ja toisin että voi tutustua tulevaan retkikumppaniin. Varatessasi maaston ilmoita jos haluat hevosesi valmiiksi varusteltuna.


Heppailuhetket omalle porukalle esim. synttärit:

  • 25€ heppailuhetki pikkulapsille; sisältää 2h hevosten kanssa touhuamista. Ohjelma voidaan suunnitella yhdessä. Vanhemmat avustavat lapsiaan. Osallistujia väh.4.
  • 35€ kotaretki; sisältää hevosten hoitoa, ratsastus kodalle jossa makkaranpaistoa ja kahvit. Kokonaisaika n.3h. Ratsastusosuus n.45min. Sopii myös niille joilla ei ratsastuskokemusta, tarvittaessa taluttaja lähtee mukaan. Osallistujia väh.4. (2-3henkilöä, 40€/hlö)
  • 45€ kotaretki; sisältää hevosten hoitoa, ratsastus kodalle jossa makkaranpaistoa ja kahvit. Kokonaisaika n.3,5h. Ratsastusosuus n.1,5h. Sopii ratsastajille, jotka pärjäävät ilman taluttajaa. Matkavauhti määräytyy osallistujien kesken. Osallistujia väh 4. (2-3 henkilöä, 50€/hlö)
  • Ponitalutus tapahtumissa, synttäreillä tms. Lähtömaksu 50€ + 40€/h ja toinen poni lisähintaan 20€/h. Ponitalutuksiin lähdemme n.30km:n säteelle.

Huomioitavaa:


Tallilta saa kypärän lainaksi. Kypäriä löytyy monenkokoisia; ihan pikkulapsista aikuisiin. Myös turvaliivejä ja sadevaatteita löytyy, mutta niitä ei ole kaikkia kokoja joten omat ovat ehkä mukavammat =) Muista pukeutua säänmukaisesti. Parempi ottaa liikaa vaatteita mukaan; sateisilla keleillä on kiva vaihtaa kuivat päälle jos on kastunut ja kylmällä ilmalla tarvii yllättävän paljon päälle kun on pitkään ulkona. Laita jalkaan sellaiset jalkineet, joissa on pieni korko. Esimerkiksi tavalliset kumisaappaat ovat hyvät ja talvella korolliset talvikengät.

Hevoset ja toiminta on vakuutettu, mutta ratsastajilla tulee olla oma tapaturmavakuutus. Minnalla on EA2 suoritettuna. Shetlanninponeilla painoraja on 40kg ja islanninhevosilla n.80-90kg

Tunnit ja maastot maksetaan paikanpäällä käteisellä tai etukäteen tilille: FI1053080740052954. Maksuvälineenä käy myös e-passi sekä Smartum liikuntasetelit