Pikkulapsille

Hinnasto:

  • 25€ viikkotunnin varanneille kävijöille ryhmätunnilla
  • 28€ irtotunti ryhmätunnilla
  • 35€ alle kouluikäisille yksityistunti ja kahdelle ratsastajalle tunti 30€/ratsastaja
  • 20€ talutusratsastus 30min

Alkeistuntien kesto on 1.5h ja sisältää myös hevosten hoitamisen ja satuloimisen opettelua. Shettistunnit ilmoitetaan tapahtumakalenterissa, jossa niihin pystyy myös ilmoittautumaan. Shettistunneille oma avustaja mukaan. Yksityistunnilla talutan myös itse. Tunnit sopii 1-9-vuotiaille. Painoraja pikkuponeilla on n.40kg.

Heppailuhetket omalle porukalle esim. synttärit

  • 25€ heppailuhetki pikkulapsille; sisältää 2h hevosten kanssa touhuamista. Ohjelma voidaan suunnitella yhdessä. Vanhemmat avustavat lapsiaan. Osallistujia väh.4.
  • Ponitalutus tapahtumissa, synttäreillä tms. Lähtömaksu 50€ + 40€/h ja toinen poni lisähintaan 20€/h. Ponitalutuksiin lähdemme n.30km:n säteelle.


Kotaretket lapsille

Kotaretkiä järjestetään 1-2/kk. Tiedot päivistä löytyy tapahtumakalenterista. Voit tilata retken myös omalle porukalle, jos on vähintään neljä lasta lähdössä.

Kotaretki pienten lasten ja vanhempien kanssa. Vanhemmilta ei edellytetä hevososaamista, mutta sen verran rohkea pitää olla että uskaltaa lastaan auttaa ja taluttaa ponia. Ponit ovat kilttejä ja tottuneet tekemään näitä retkiä. Vanhemman tilalla voi olla joku muukin täysi-ikäinen avustaja: mummi, kummi, isosisko jne. Jos lasta jännittää kovin, olisi hyvä että mukaan lähtee myös toinen avustaja. Ensin hoidellaan hepat ja sitten ratsastetaan kodalle taluttaen. Kodalla käydään paistamassa makkarat ja lisäksi on tarjolla kahvit, mehut ja pullat.

Kaikkien tulee pukeutua ulkoiluun sopivin varustein. Tallilta löytyy kypäriä lainaksi. Lapsilla tulee olla omat tapaturmavakuutukset.

2,5h kotaretki on tarkoitettu vähän vanhemmille lapsille; ehkä n.4-vuotias jaksaa ratsastaa tällä retkellä ratsastettavan vähän pidemmän matkan. Toki pienemmätkin saa osallistua. Tällä retkellä isommat lapset voivat ratsastaa itsenäisesti, siten että avustaja on vain vierellä. Avustajan tulee varautua hyvillä kengillä koska matka edestakaisin on n.4km. Tapahtuman kesto n.2,5-3h ja hinta 35€.

2h kotaretki on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille, pienemmätkin lapset jaksavat ratsastaa tämän matkan. Matkan pituus n.2,5km edestakaisin. Tapahtuman kesto n.2-2,5h. Hinta 25€.

Hinta on lapselle ja taluttajalle. Voi osallistua myös lisäavustajia, ja näille hinta 5€.
Kyselyt ja ilmoittautuminen tapahtumakalenterissa, yv tai p.0403592099/

Huomioitavaa:

Tallilta saa kypärän lainaksi. Kypäriä löytyy monenkokoisia; ihan pikkulapsista aikuisiin. Myös turvaliivejä ja sadevaatteita löytyy, mutta niitä ei ole kaikkia kokoja joten omat ovat ehkä mukavammat =) Muista pukeutua säänmukaisesti. Parempi ottaa liikaa vaatteita mukaan; sateisilla keleillä on kiva vaihtaa kuivat päälle jos on kastunut ja kylmällä ilmalla tarvii yllättävän paljon päälle kun on pitkään ulkona. Laita jalkaan sellaiset jalkineet, joissa on pieni korko. Esimerkiksi tavalliset kumisaappaat ovat hyvät ja talvella korolliset talvikengät.

Hevoset ja toiminta on vakuutettu, mutta ratsastajilla tulee olla oma tapaturmavakuutus.
Minnalla on EA2 suoritettuna.

Shetlanninponeilla painoraja on 40kg ja islanninhevosilla n.80-90kg.

Tunnit ja maastot maksetaan paikanpäällä käteisellä tai etukäteen tilille: FI1053080740052954. Maksuvälineenä käy myös e-passi sekä Smartum liikuntasetelit.